Scandal în fața unui local din Târgu Jiu

Cinci tineri au ajuns pentru 24 de ore în arestul poliției, după un scandal care a avut loc sâmbătă seara în fața unui local din Târgu Jiu. Patru dintre ei sunt din Bengești Ciocadia, iar celălalt din Scoarța, cu toții fiind acum sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit poliției, suspecții au fugit când oamenii legii au ajuns la fața locului, fiind nevoie de urmărirea lor în trafic. 

"În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un tânăr și o tânără de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, au avut un conflict cu un tânăr de 29 ani, din comuna Bengești Ciocadia, la care au intervenit și prietenii acestuia, 3 tineri din aceeași localitate și un tânăr de 28 de ani din comuna Scoarța, care i-au agresat fizic, provocându-le mai multe leziuni corporale", arată IPJ Gorj.

În baza probatoriului administrat în dosar, față de cei 5 agresori s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

La data de 10 iunie, au fost prezentați instanței de judecată, pe numele acestora fiind stabilită măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii publice. (A.A.)

Vizualizări: 3,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: