Schimbare importantă în viața uneia dintre cele mai cunoscute voluntare din Gorj

Cristina Lia, cea mai cunoscută voluntară din județul Gorj, inițiatoarea unui centru pentru nevoiași, a luat decizia de a renunța la locul de muncă de la fast-food-ul din Rovinari. 


”Primul cutremur de 5.2 din acest an a fost factorul decizional pentru această hotărâre. A fost al treilea cutremur din viața mea cu aceiași intensitate și care de fiecare dată a trebuit să schimb ceva în viața mea . Așa că am renunțat la serviciu, lucru greu după 25 de ani de muncă zi de zi. Dar voi lucra în slujba Domnului“, este mesajul transmis de Cristina Lia. 


Aceasta a spus că a simțit că trebuie să ia această decizie: „Am simțit că timpul este prețios și îl pierd cu serviciul, în loc să mă concentrez pe drumul pe care am plecat. Am făcut pasul acesta, pentru că îmi era teamă. Eu aștept să mă dea cineva afară, decât să plec eu“.

Aceasta lucrează la construcția unui centru social în comuna Vădastra, din județul Olt, unde a cumpărat o casă și lucrează la modernizarea sa. „Lucrez la casa Maria de aproximativ trei săptămâni. Îmi doresc să devină un centru social pentru bătrâni și familiile care sunt la necaz. Sunt mulți bătrâni singuri care nu au venituri suficiente pentru a merge la un cămin de bătrâni și îmi doresc să venim în sprijinul lor“. 

Cristina Lia spune că urmează o perioadă dificilă în viața sa, pentru că trebuie să se și opereze de hernie de disc. 

Aceasta a devenit cunoscută după ce s-a implicat în ajutorarea multor familii și în construcția de locuințe.

Vizualizări: 4,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: