Se caută şef pentru secţia pirotehnică la UM Sadu

În plină criză de contracte, Uzina Mecanică Sadu face angajări. Se caută o persoană care să ocupe postul de „şef atelier industria prelucrătoare”, postul fiind scos prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

Este nevoie urgentă de o persoană care să răspundă de secţia pirotehnică, spune conducerea UM Sadu, post nedorit de nimeni din interiorul unităţii. Rămâne de văzut cine se va înscrie pentru acest post. Se cer studii superioare iar termenul limită pentru depunerea candidaturilor este data de 16 iunie. „Ne confruntăm cu o lipsă de personal. Acel post nu a dorit nimeni să-l ocupe din uzină. Anunţul a fost afişat mult timp. Eu zic că nu este bine ca pe secţia respectivă să nu existe şef pentru că se mai întâmplă incidente. Va fi remunerat cu 1.400 de lei”, a spus Gheorghe Stoica, directorul UM Sadu. 

Conform conducerii uzinei, ar mai fi nevoie şi de 7- 8 maiştri pentru toate schimburile. Rămâne de văzut dacă se vor găsi resurse la bugetul unităţii pentru asigurarea salariilor acestora.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: