Se plâng că au rămas blocați în curți după asfaltarea unui drum

S-au bucurat că vor avea asfalt la poartă, dar s-au trezit blocați în gospodării. În Bîlteni, a fost asfaltat un drum comunal, numai că, la finalul lucrării, podețele sunt prea înalte. Acum mulți oameni se plâng că nu mai pot ieși din curți.

Localnicii supărați s-au adresat și autorităților locale care le-ar fi transmis să-și toarne și ei beton în curți ca să ajungă la nivelul drumului.

"Toată lumea s-a bucurat că ne asfaltează drumul, pentru că era prăpăd aici. Dar ne-am trezit că nu mai putem ieși din curți prea ușor. Au fost turnate podețele prea înalte și nu ai cum să ieși din curte mai ales dacă ai și pe cineva cu dizabilități. Nu ai cum să mai scoți scaunul cu rotile din curte. Am fost și am întrebat. Ni s-a spus să ne betonăm și noi curtea ca să fim la același nivel cu drumul. Noi nu ne permitem să investim atâția bani în așa ceva. Să vină muncitorii și să repare ce au făcut. Nu suntem doar noi în această situație. Pe toată partea, sunt oameni supărați", a spus un localnic din Bîlteni.

"Practic ne-au blocat. N-ai cum să ieși din curte, că podețele sunt prea înalte. Ai un copil mic sau un om bolnav, n-ai cum să-i scoți. Ai o mașină. Cum să o scoți dacă dai direct în bucata aia de beton?", a spus un alt localnic.

Primarul comunei nu a răspuns la telefon pentru a comenta această situație și a transmite un punct de vedere oamenilor nemulțumiți.

Galerie foto



Vizualizări: 2,912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: