Se scoate la concurs postul de manager la spitalul din Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va organiza concurs pentru postul de manager. Doritorii pot depune dosarele de candidatură până la data de 20 ianuarie, urmând ca, la începutul lunii viitoare, să aibă loc și concursul. Până când va fi desemnat un nou manager, interimatul este asigurat tot de Dumitru Vienescu. Acesta nu este încă decis dacă va candida sau nu.

Misiunea viitorului manager al spitalului va fi una extrem de grea. Trebuie să pregătească dosarul de acreditare pentru spital. „Dosarele se pot depune până la data de 20 ianuarie. Concursul va avea loc în jurul datei de 7,8 februarie. Perioada ce va urma la spital va fi extrem de grea, iar cine va fi manager în perioada respectivă va avea multe nopți nedormite. Vine acreditarea spitalului, un lucru extrem de important. Este destul de greu”, a explicat managerul interimar al spitalului, Dumitru Vienescu.

Vienescu a explicat, la Radio Târgu Jiu, că nu este decis dacă va candida pentru acest post: „În momentul acesta, încă nu m-am gândit. Trebuie să mă gândesc. Dacă vreau să depun dosarul, trebuie să am un plan de management, să mă apuc de treabă”.

Dumitru Vienescu a fost numit manager interimar după ce fostul director Gigel Capotă și-a dat demisia și a fost pus director financiar. El a contestat această decizie după ce s-a răzgândit și a vrut să revină la conducerea spitalului, dar instanța nu i-a dat câștig de cauză.

Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: