Parc de 5.000.000 de euro într-o comună din Gorj

Autorităţile locale din Baia de Fier încep anul 2020 cu veşti bune pentru localnicii din zonă. Comuna va beneficia de o investiţie în valoare de 5.000.000 de euro care va fi realizată prin Programul Operaţional Regional. Proiectul va fi scos la licitaţie şi anul acesta vor începe şi lucrările.

Este vorba de ceva nou pentru judeţul Gorj. Vorbim de un parc dendrologic care se va întinde pe o suprafaţa de 2.7 hectare de teren în imediata apropiere a Peşterii Muierilor.

Tot aici va fi amenajat un loc de joacă pentru copii. "Este o investiţie ambiţioasă în comuna Baia de Fier. Se vor face piste de pentru biciclişti, trotuare, alei pietonale, un amfiteatru în aer liber, un loc de joacă pentru copii şi un minunat parc dendrologic. E ceva nou în judeţul Gorj", a precizat primarul Dumitru Turbăceanu.

S-a ales ca loc imediata apropiere a Peşterii Muierilor pentru că aceasta este principalul obiectiv turistic din Baia de Fier. "Vreau să vă spun că peştera este deschisă zilnic şi are un program de vizitare care este respectat. Să ştiţi că vin foarte mulţi turişi, mai ales vara şi când sunt copiii în vacanţă", a mai spus primarul din Baia de Fier.

Vizualizări: 9,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: