Ședință extraordinară la Târgu Jiu. Care e urgența!

Consiliul Local Târgu Jiu a fost convocat joi, 27 aprilie, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt doar câteva proiecte de hotărâre. Unul dintre acestea face referire la o rectificare bugetară, iar un altul la majorarea capitalului societății Edilitara.

Conform reprezentanților Primăriei Târgu Jiu, rectificarea bugetului pe 2017 se va face cu sumele primite din sponsorizări, care sunt destinate organizării olimpiadei naționale de fizică de către Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. Referitor la proiectul privind societatea Edilitara, se va supune aprobării consilierilor locali majorarea capitalului societății cu 5%, capital deținut de municipiul Târgu Jiu, prin Consiliul Local. Totodată, la un articol se propune împuternicirea primarului interimar Aurel Popescu să semneze modificarea actului constitutiv.

Consilierul local PNL Mihai Paraschiv spune că are informații conform cărora autoritățile locale au și alte planuri în ceea ce privește societatea Edilitara. „Cu rectificarea pot să fiu de acord, sunt contra-cronometru de obicei, deși poți face ședințe de îndată în astfel de situații. Înțeleg că mai este ceva cu niște modificări la Edilitara. Cred că, dacă informațiile mele pe surse sunt corecte, ar fi modificări și la obiectul de activitate. Am o informație că vor să externalizeze serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân și, implicit, și al cailor”, susţine liberalul Mihai Paraschiv.

Vizualizări: 970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: