Spitalul Județean: trei posturi, trei candidați admiși

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu continuă să facă angajări! În această perioadă, mai multe concursuri se află în desfășurare, printre care și unul în urma căruia unitatea medicală dorește să acopere deficitul de asistenți medicali în două secții.

Astfel, au fost scoase la concurs trei posturi vacante de asistent medical, două la compartimentul Pneumologie și unul la compartiment Nefrologie. Concursul a fost organizat în 13 septembrie, iar rezultatele au fost cel puțin surprinzătoare: trei posturi au fost disponibile, trei candidați au obținut punctaj de trecere!
Proba interviu a acestui concurs va fi organizată în data de 16 septembrie, dar candidații nu ar trebui să aibă prea mari emoții din moment ce au rămas după proba scrisă, omul și postul.
Pentru aceste trei locuri de muncă, disponibile la Spitalul Județean, și-au depus dosarul de concurs nu mai puțin de 20 de persoane. Aproape jumătate dintre ele, mai exact 9 persoane, nu s-au mai prezentat la prima probă, un aspect des întâlnit, în ultima vreme, la concursurile organizate de unitatea medicală.
8 candidați au fost notați de comisia de evaluare cu punctaje cuprinse între 8 și 44 de puncte, astfel au fost declarați „Respinși”, punctajul minim pentru a putea trece la următoare probă, fiind de 50 de puncte.
Cei trei candidați care au promovat proba scrisă, toți sub anonimat, au obținut punctaje aproape de nota maximă: doi dintre ei au fost notați cu 95 de puncte și unul cu 78 de puncte.
Toți cei nemulțumiți de notele primite pot depune contestații în data de 14 septembrie. Interviul este programat pentru data de 16 septembrie.

Vizualizări: 2,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: