Şeful PNL Gorj, ameninţat cu judecata. „Să aibă mare grijă!”

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este ameninţat cu judecata, după ce a anunţat că la Aparegio se pregăteşte un asalt politic şi că Aurel Popescu este „il capo”. Vîlceanu a declarat public că viceprimarul Aurel Popescu vrea să-l impună pe colegul lui de afaceri, Liviu Cîlniceanu, în Consiliul de Administraţie al Aparegio.

Viceprimarul Popescu s-a declarat surprins de aceste declaraţii. „Eu credeam că pe domnul Vîlceanu îl interesează doar Complexul Energetic Oltenia, nu şi alte societăţi comerciale din Târgu Jiu, dar mă bucur, mă bucur foarte mult că-l interesează şi societatea Aparegio. Atacurile nu sunt absolut deloc fondate, nu am absolut nimic de a face cu toate acele acuze”, a spus viceprimarul Aurel Popescu, recomandându-i lui Vîlceanu „să verifice foarte mult lucrurile pe care le aruncă pe piaţă”.

„Apleacă urechea la informaţii false”

Viceprimarul Aurel Popescu a mai declarat că Vîlceanu i-a adus prin aceste afirmaţii un prejudiciu de imagine şi că este posibil să se vadă în faţa instanţelor de judecată. „Să aibă mare grijă pentru a nu intra în nişte dispute şi pentru a nu merge mai departe cu aceste acuze în faţa unei instanţe judecătoreşti. În situaţia în care mă acuză nefondat, şi în situaţia în care îmi aduce un prejudiciu de imagine, n-o să am încotro, pentru că văd că domnul Dan Vîlceanu apleacă urechea la nişte informaţii false”, a conchis viceprimarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: