Sfaturile Alisei Coroi pentru femeile cu tenul uscat sau gras

Make-up artistul Alisa Coroi dezvăluie câteva tiouri de măști pentru tenul gras și uscat. Alisa Coroi a învățat tehnici de machiaj în Italia, dar s-a întors pentru a-si deschide o afacere în Gorj. În scurt timp profesionalismul, produsele folosite, dar mai ales talentul au făcut-o pe aceasta extrem de cunoscută.

Alisa scrie pe blogul său că pentru un machiaj perfect și un ten strălucitor cheia este pregătirea tenului.  Această pregătire nu se face cu o zi înainte sau în ziua în care ne facem machiajul, ci începem cu câteva luni înainte de a întâlni makeup artistul.

Iată și câteva tiouri de măști pe care le poți încerca acasă.
Pentru tenul uscat:

Mască de ou și iaurt – amestecă bine 2 gălbenușuri de ou cu două lingurițe de iaurt și aplică-le câteva minute după care clătești cu apa călduță! Aceasta este o mască hidratantă după care tenul va arăta luminos și hidratat!

Mască de zahăr (sau zaț de cafea) – pune 2 lingurițe de zahăr (sau zaț) în 3 lingurițe de apă și amestecă cât să omogenizezi compoziția. Această exfoliere va face ca toate produsele de makeup să se așeze perfect pe ten deoarece îndepărtează celulele moarte.

Pentru ten gras:

Mască cu ou și lămâie – Dacă gălbenușul am spus că este bun pentru ten uscat, ei bine, albușul este perfect pentru ten gras! Separă albușul de gălbenuș și adaugă câteva picături din sucul de la o lămâie. Lasă să acționeze 15-20 de minute și clateste cu apa călduță.

Mască cu argilă – Se prepară astfel: în 200 ml de apa (o cană) se pun două linguri de argilă pulbere. Amestecă bine și aplică pe față. Lasă masca să acționeze timp de 20 de minute, apoi clateste cu apa călduță. Este recomandat să repeți procedura o data la 2-3 zile, pentru a observă rezultate pe un ten gras.

Vizualizări: 4,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: