Și-a amânat nunta după ce a fost bătut la petrecerea burlacilor

Un tânăr din Rovinari a fost nevoit să-și anunțe prietenii că amână nunta, din motive medicale. Adrian Minciună a fost bătut într-un bar din Petroșani, la începutul lunii, acolo unde făcea petrecerea burlacilor.

„Dorim să anunţăm că, din motive de sănătate, am amânat nunta. O să revenim cu o nouă dată cât de curând! De asemenea, vă mulţumim pentru că sunteţi lângă noi şi ne sprijiniţi, dar vă rugam să ne acordaţi un timp de linişte, după care vă vom căuta noi”, este anunțul postat de tânărul de 27 de ani pe pagina de socializare.

Pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un scandal între grupul de petrecăreţi gorjeni şi un bodyguard al barului. Tânărul din Rovinari a ajuns în stare gravă la spital, unde i-a fost scos un rinichi.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani spun că gorjeanul are nevoie de 35-40 de îngrijiri medicale. „Cei trei, în dimineaţa zilei de 1 iunie au intrat în conflict cu un cetăţean din Petroşani, pe nume Hegheş Vasile Andrei. Şi-au aplicat lovituri reciproce. I s-a pus viaţa în pericol, pentru că a fost nevoie de extirparea unui rinichi”, a spus Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.  

Bodyguardul Vasile Andrei Hegheş a fost reţinut şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

foto facebook

Vizualizări: 4,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: