Prins fără numere de înmatriculare și dat pe mâna Poliției

Un șofer care se afla la volanul unei mașini fără plăcuțe de înmatriculare a fost dat pe mâna polițiștilor. El a fost depistat în trafic de un polițist local. Polițistul local a chemat la fața locului un echipaj de la Serviciul Rutier, iar șoferul este cercetat acum penal pentru că a condus mașina pe un drum public, deși nu avea numere de înmatriculare.

Totul s-a întâmplat pe Bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. “Un polițist local din cadrul Serviciului Circulației Rutieră al Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a depistat în trafic, în data de 05.06.2019, un autoturism, marca Opel, care circula pe Bulevardul Constantin Brâncuși, fără a deține plăcuțe cu numere de inmatriculare. Agentul  constatator a urmat procedura conform Legii nr. 155/2010 a poliției locale, fiind anunțat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Gorj în vederea continuării cercetărilor”, a anunțat Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.

Marți, chiar șeful Serviciului de Circulație Rutieră din cadrul Poliției Locale s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins circulând la volanul unei mașini neînmatriculate. Acesta este cercetat acum și de superiori.

Vizualizări: 1,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: