Și-a băgat nevasta cu capul în găleata cu ciment

Un gorjean din comuna Godineşti este anchetat de poliţişti după ce şi-a agresat soţia. Supărat pe consoartă că a greşit compoziţia mortarului pe care urma să-l folosească la nişte reparaţii în gospodărie, Vasile Cojocaru a băgat-o pe femeie cu capul în găleata plină cu acel amestec.

Soţii Cojocaru locuiesc în satul Pârâu de Pripor al comunei Godineşti, chiar la limita cu localitatea Ciuperceni. Vasile Cojocaru, în vârstă de 48 de ani, sub influenţa alcoolului fiind, s-a apucat vineri să facă nişte lucrări de reparaţii în gospodărie, iar la un moment dat i-a spus femeii să-i pregătească o găleată de mortar.

Supărat de modul în care a pregătit compoziţia, bărbatul a băgat-o pe femeie cu capul în găleata cu mortar. Apoi a spălat-o pe cap, după care a alergat-o prin curtea casei. În fugă, femeia s-a împiedicat şi şi-a rupt un picior. Sora femeii poveste îngrozită cum s-a întâmplat totul. „Toată noaptea a alergat-o. N-a lăsat-o deloc să doarmă. A început să spargă sobele, a pus-o să care moloz. A bătut-o ca să-i pună să mănânce. Astăzi (n.red vineri, 28 septembrie) o înmuie întâi cu capul în mortar, după care o băgă la chiuvetă, o spălă şi, udă leoarcă, fugi de el. Și o alergă. Ea, uitându-se în spate, căzu. Nu ştiu cum călcă cu piciorul. O văzu picată, dar pentru că ea strigase la vecini, el fugi înapoi. Se duse până la vecini în genunchi şi o legă vecinul cu o cârpă. Are piciorul fisurat, e rupt osul”, a declarat Nicoleta Nebunu, sora femeii.

Vecinii au alertat imediat oamenii legii, iar o ambulanţă s-a deplasat la faţa locului, transportând-o pe femeie la spitalul din Târgu Jiu, pentru îngrijiri medicale.

Rudele femeii spun că nu este pentru prima dată când aceasta este agresată de soţ. „Bea şi e nebun. Acum câţiva ani a dat foc la clăi. E nebun. Când bea un pic, turbează. A avut nişte purcei, i-a tăiat, aşa, aiurea. Abia au venit din Italia. Și acolo, tot aşa i-a făcut. Dormea prin seră, o alerga, o bătea. Numai chinuită a fost, săraca”, a mai spus sora femeii.

Cei doi au împreună doi băieţi, majori, care sunt plecaţi la muncă în Anglia.

ANCHETĂ

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru violenţă în familie.

Vizualizări: 8,707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: