Și-a înscenat răpirea ca să obțină bani de la soț

Un bărbat din Tismana a sunat vineri la Poliție, având informații că soția lui a fost răpită. De fapt, aceasta voia doar să scoată niște bani de la el. Tânăra a ajuns pentru 24 de ore în arestul IPJ Gorj, după ce a fost găsită la plimbare prin Târgu Jiu.

La primul telefon anonim primit de bărbat,o persoană i-a comunicat faptul că o să-și vadă soția doar atunci când fata apelantului se va întoarce la fostul ginere.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, șantaj și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției“, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii au identificat femeia de 36 de ani, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Târgu Jiu, aceasta fiind condusă la sediul IPJ Gorj. Femeia și-ar fi înscenat lipsirea de libertate, inducându-l în eroare pe soțul său cum că ar fi fost răpită de persoane necunoscute, împrejurare în care i-a solicitat telefonic, în repetate rânduri, suma de 5.000 de lei pentru eliberarea sa.

„În baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și inducere în eroare a organelor judiciare, iar polițiștii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore ore a femeii, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu“, a mai comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 8,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: