Și beat, și fără permis, direct într-o mașină parcată

Un bărbat din Mehedinți are probleme legale după ce a intrat cu mașina într-un alt autoturism staționat. Când i-au pus fiola, polițiștii au aflat motivul accidentului: omul era rupt de beat. Mai mult, nu avea nici permis. 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apelul unic 112, despre faptul că în parcarea unui magazin alimentar din municipiul Motru, o persoană a avariat un autoturism.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări au stabilit că un bărbat de 40 de ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți, în timp ce încerca să parcheze un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu alt autovehicul ce se afla staționat.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: