Simona Pătruleasa, scoasă de pe Kanal D

Postul de televiziune Kanal D va trebui să îşi întrerupă emisia sa obişnuită pentru 10 minute, joi, între 19:00 şi 19:10, în urma unei decizii a Consiliului Național al Audiovizualului. În acest interval orar, televiziunea va trebui să afişeze doar textul deciziei de sancţionare aplicate de CNA. La această oră sunt difuzate Știrile Kanal D, prezentate de Simona Pătruleasa.

Aceasta este una dintre cele mai drastice amenzi aplicate de CNA. Motivul? În ultimele două luni ale lui 2015, Kanal D a difuzat peste zece ore de publicitate în plus. Și postul Antena 1 a fost amendat cu 200.000 de lei, amenda maximă posibilă, din cauza depăşirii duratei legale de publicitate, în noiembrie şi decembrie. Antena 1 a difuzat opt ore de publicitate în plus față de cât era permis.

Sancțiunile aplicate celor două posturi de televiziuni s-au făcut în baza legislației în vigoare însă este de reamintit că aceste două posturi TV, dar și altele, difuzează la ore de maximă audiență emisiuni cu mesaje pentru care ar trebui să fie aplicate amenzi, dar acest lucru nu se întâmplă.

Vizualizări: 1,667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: