Simona Halep a anunțat, în sfârşit, când se mărită

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat în sfârşit când se mărită cu Toni Iuruc. Într-un context neașteptat, după ce Ilie Năstase a dat-o de gol, Simona le-a spus şi fanilor că săptămâna viitoare va avea loc cununia civilă.

Simona Halep a anunțat că se va căsători cu Toni Iuruc peste o săptămână. Sportiva s-a întors de la US Open, turneu la care a fost eliminată în optimile de finală, şi a recunoscut că se va căsători chiar săptămâna viitoare cu Toni Iuruc.

 Halep a făcut anunțul într-un context nașteptat, chiar pe Aeroportul Henri Coandă: „Domnul Țiriac, pardon, Năstase (nr. – Ilie Năstase) m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos și am emoții, diferite față de cele pe care le am la tenis”, a spus Simona Halep, la revenirea în țară.

Conform celor de la Pro Sport, evenimentul va avea loc într-o locație de cinci stele, pe data de 15 septembrie. Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Constanța, Fratelli, va găzdui petrecerea organizată de cuplul Simona Halep – Toni Iuruc care se anunță a fi cel mai tare eveniment monden al anului.

Până acum presa a anunţat de mai multe ori că Simona Halep s-ar fi căsătorit în secret dar era vorba doar de petrecerile care au loc cu ocazia logodnei, conform tradiţie machedonilor, atât la casa mirelui cât şi a viitoarei mirese. În urmă cu puțin timp, Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o mega petrecere la Izvorani, una unde s-au respectat toate tradițiile machedonilor.

Vizualizări: 606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: