Sindicalist: Ne-au spus că CEO este în rahat

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia s-au întâlnit, marți, în cadrul unei comisii mixte cu conducerea companiei. Au fost puse pe tapet probleme minerilor, iar unul dintre subiectele discutate a constat în acordarea ajutoarelor medicale.

Întâlnirea sindicatelor cu directoratul din CE Oltenia a fost una cu scântei. Președintele sindicatului de la Cariera Jilț Sud, Ion Popescu, spune că unul dintre directorii companiei energetice i-a reproșat faptul că au venit să ceară bani. Ba mai mult, membrul din directorat ar fi afirmat faptul că CEO se află în...”rahat”.

”Au avut loc două ședințe pe tema ajutoarelor financiare pentru angajații grav bolnavi. Unii dintre directori mai avea puțin și ne lua la bătaie. Ne-au tras la răspundere, spunând că salariații vin pentru orice boală să ceară bani. Unul dintre directori a spus că CEO se află în rahat, iar noi venim să solicităm bani. Au venit ca la piață, nimic concret”, a spus Ion Popescu, la Tele 3.

Cei 70 de lei promiși minerilor nu au fost acordați nici până în prezent, a mai spus Popescu.

Potrivit unor surse, Nicolae Bădița, lider sindical la Lupoaia și inspector social cu salariu mare, a cerut un sprijin de 1.500 de lei pentru un consult cardiac.

Vizualizări: 4,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: