Sloturi populare cu speciala bonus

Accesand platformele de cazino online cu licenta vei descoperi sute de jocuri cu pacanele foarte interesante. Oferta de sloturi este extrem de bogata si in plus ea este imbunatatita in mod constant. Se adauga astfel ultimele jocuri lansate pe piata de cei mai importanti producatori din industrie.

Sloturile cu speciala bonus sunt foarte cautate de catre romani. Tocmai din acest motiv vreau sa iti prezint in cadrul randurilor urmatoare o parte dintre cele mai interesante astfel de jocuri, pe care merita din plin sa le incerci.

Top pacanele populare cu speciala bonus


Vremea in care sloturile erau simple si contineau doar cateva role si simboluri plictisitoare a apus demult. In ziua de astazi jocurile cu pacanele au devenit extrem de captivante, iar diversitatea lor atrage intr-un numar mare pasionatii.

Vei intalni astfel in cazinourile de pe internet sloturi cu diverse tematici si functii bonus, iar printre cele mai cautate se numara acum pacanelele cu speciala.

Speciala la pacanele inseamna practic un joc bonus, independent de jocul de baza. Acesta se declanseaza, de regula, prin aparitia anumitor simboluri pe rolele de joc, insa mai nou exista si posibilitatea de a cumpara speciala in orice moment iti doresti.

Toate cazinourile licentiate online au in oferta si sloturi cu speciala bonus. Daca insa vrei sa te bucuri de o gama cat mai larga de astfel de sloturi poti sa urmaresti tutorialul de inregistrare Betano. In urma lui vei afla cum sa iti deschizi cont in doar cateva clipe in cadrul unuia dintre cele mai apreciate cazinouri din Romania.

Daca nu ai mai incercat pana acum sloturi cu speciala bonus sau pur si simplu cauti noi astfel de jocuri pe care sa le incerci, iti prezint in lista de mai jos o parte dintre pacanelele pe care nu ar trebui sa le ratezi:

Book of Ra


Unul dintre cele mai cunoscute sloturi cu speciala din Romania este Book of Ra, prezent acum in mediul online chiar si in diferite versiuni, precum Deluxe, Deluxe 6, Magic, Bingo etc. Produs de catre Novomatic Greentube, Book of Ra atrage in mod deosebit prin jocul bonus cu speciala pe care il ofera.

Pentru declansarea specialei la Book of Ra va fi nevoie ca pe rolele de joc sa fie afisate cel putin 3 simboluri Scatter (carte). In acel moment vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite.

Mai mult decat atat, inainte de startul acestui joc bonus se va alege in mod aleator un simbol bonus expandabil. In timpul free spins, acesta se va extinde pe intreaga rola de joc pe care aterizeaza si vei obtine castiguri chiar si cu simboluri bonus aflate pe role neadiacente.

De fiecare data cand in timpul jocului bonus vor aparea 3 sau mai multe simboluri Scatter vei primi 10 runde gratis suplimentare.

Book of the Fallen


Book of Ra este un joc care a inspirat multi alti producatori de pacanele sa lanseze jocuri asemanatoare, tinand cont de popularitatea ridicata de care se bucura slotul Novomatic. Book of the Fallen este produs de catre Pragmatic Play si se aseamana destul de mult cu Book of Ra. Totusi, dupa parerea mea, este un joc chiar si mai interesant, datorita graficii imbunatatite, dar si a functiilor speciale.

Speciala la Book of the Fallen se poate declansa in doua moduri: prin aparitia a 3 sau mai multe simboluri Scatter sau prin cumpararea ei, in orice moment doresti.

Jocul bonus consta tot in 10 rotiri gratuite cu simbol bonus expandabil. Partea interesanta este ca in cazul acestui slot tu vei putea alege simbolul bonus dorit inainte de startul free spins.

SuperSpin este o functie speciala la Book of the Fallen, in cadrul careia fiecare invartire din timpul jocului normal va beneficia de simbol bonus expandabil. Trebuie sa stii insa ca vei plati de 10 ori valoarea pariului standard pentru a putea activa SuperSpin.

Sweet Bonanza


Tot din gama Pragmatic Play face parte un alt slot cu speciala bonus extrem de interesant. Este vorba despre Sweet Bonanza. La acest joc rundele se desfasoara in modul “cascada”. Asta inseamna ca nu exista invartiri clasice, ci simbolurile cad pe pozitii din partea de sus a ecranului. Dupa acordarea castigurilor, elementele care au format o combinatie castigatoare dispar de pe ecran, lasand locul altora noi.

Nu exista nici linii de plata, ci castigurile se obtin atunci cand pe ecran exista cel putin 8 simboluri identice, indiferent de pozitia lor.

Speciala la Sweet Bonanza se poate declansa prin aparitia a 4 sau mai multe simboluri Scatter pe ecran sau prin cumpararea ei. De asemenea, exista si un mod de miza marita pe care il poti activa si care iti va aduce de 2 ori mai multe sanse de obtinere a specialei in timpul jocului normal.

Speciala consta in 10 runde gratuite. In timpul acestora exista multiplicatori de castig cu valori intre 2x si 100x. La finalul fiecarei runde care a generat un castig, multiplicatorii se aduna intre ei si inmultesc castigul initial. Astfel ai sansa unor castiguri de-a dreptul uluitoare uneori.

Gates of Olympus

La acest slot speciala consta in 15 rotiri gratuite. Ea se declanseaza in momentul aparitiei pe ecran a cel putin 4 simboluri Scatter sau poate fi cumparata in orice moment. De asemenea, exista si modul de miza speciala care iti va aduce de 2 ori mai multe sanse de obtinere a specialei, ce-i drept, cu pretul unui pariu mai mare per runda.

Partea interesanta la speciala acestui slot este reprezentata de multiplicatorii de castig. Acestia au valori intre 2x si 500x. Multiplicatorii pot ateriza oricand pe ecran si in plus, cand acestia inmultesc castigul initial ei se adauga la multiplicatorul total, valabil pana la finalul jocurilor bonus.

In concluzie, pe internet vei gasi multe pacanele interesante cu speciala. Nu ramane decat sa rasfoiesti oferta cazinoului la care ai cont si o sa descoperi multe jocuri pe placul tau, care iti vor aduce distractie, dar si sansa unor castiguri importante in timpul jocurilor bonus.

Vizualizări: 289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: