Soția lui Trump jr., la spital

Vanessa Trump, soţia lui Donald Trump Jr., şi alte două persoane au fost duse la spital, după ce femeia a deschis un plic conţinând un praf alb neidentificat care, ulterior, s-a stabilit că nu este periculos.

“Substanţa a sosit prin poştă, pentru Donald Trump Jr.”, a arătat purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York, Carlos Nieves. Vanessa Trump a fost spitalizată după ce s-a plâns de o stare de greaţă ca urmare a expunerii, au spus oficiali din New York.

În total, trei pacienţi din locuinţă au fost transportaţi la New York-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center pentru evaluări suplimentare, a relevat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Pompieri, Sophia Kim. Între cei trei se află şi mama Vanessei Trump, deşi ea nu a acuzat simptome, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Autorităţile americane au fost în alertă în privinţa trimiterii de scrisori cu un praf alb în interior încă din 2001, când plicuri contaminate cu antrax au fost expediate către media şi parlamentari, ucigând cinci oameni.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: