Spiritul sărbătorilor de iarnă, în centrele DGASPC Gorj

Anul acesta, spiritul sărbătorilor de iarnă şi-a făcut simţită prezenţa în toate centrele sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Astfel, copiii și adulții găzduiți în cadrul serviciilor sociale ale DGASPC Gorj au participat la numeroase evenimente şi urmează să aibă parte şi de alte surprize. Aceştia au împdobit brazi, au fost programate serbări şi au primit cadouri de la sponsori şi de la oameni cu suflet mare.

De asemenea, mai multe grupuri de copii vor merge să colinde la Primăria Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj şi la alte instituţii din judeţ.

De sărbători, ca de obicei, meniul beneficiarilor din toate centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj este compus din preparate tradiționale, respectiv: salată boeuf, sarmale cu mămăliguță și piftie, friptură de porc la tavă, dulciuri și fructe.

Pe data de 22 decembrie, copiii din sistemul de protecție au fost invitați la teatru. 200 de copii sunt așteptați în sala de spectacol a Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, la piesa „Punguța cu doi bani”. După spectacol, acestora li se vor acorda cadouri, donaţii ale cetăţenilor din judeţul Gorj.

Copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Novaci vor mere la stațiunea Rânca, datorită unei persoane care le-a pus la dispoziţie o cabană.

Galerie foto






Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: