Spitalul Județean angajează personal medical

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs noi posturi în cadrul unității. Este vorba de ocuparea pentru o perioadă nedeterminată a patru posturi contractuale. Una dintre funcțiile pentru care va fi organizată selecție este de kinetoterapeut debutant pentru Secția ATI. Celelalte trei sunt de asistent medical, posturile fiind disponibile pentru Secția ATI I, ATI II și la Camera de Gardă care deservește Secția Obstetrică-Ginecologie.

Candidații la postul de kinetoterapeut debutant trebuie să aibă diplomă de licență a Facultății de Medicină sau a Facultății de Educație Fizică și Sport în specializarea fiziokinetoterapie, balneofiziokinetoterapie sau kinetoterapie. Aplicanții pentru unul dintre posturile de asistent medical trebuie să aibă diplomă de licență în specialitate sau de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate, diplomă de școală postliceală ori de studii postliceale prin echivalare. De asemenea, trebuie să aibă minimum 6 luni vechime în specialitate.

Cei interesați să participe la această selecție își pot depune dosarele de candidatură până în data de 23 mai, ora 16:00, la sediul administrativ al unității spitalicești. Taxa de înscriere la concurs este de 100 lei. Selecția dosarelor a fost programată în intervalul 24-27 mai. Concursurile vor avea loc în perioada 3-20 iunie.

Candidații vor susține două probe de concurs, proba scrisă și interviul. Proba scrisă va consta într-un test grilă.

Vizualizări: 2,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: