Stadionul din Târgu Jiu, în presa centrală cu vestiarele pline de gunoi!

Stadionul din Târgu Jiu a ajuns în acest weekend subiect în presa centrală, după ce jurnaliștii au intrat în vestiare și au fotografiat gunoiul lăsat acolo de fotbaliști. Problema lipsei personalului de curățenie este una veche la stadion și la Sala Polivalentă, în acest moment nefiind nici un angajat care să asigure curățenia la meciuri.

Pe stadionul din Târgu Jiu se dispută mai multe meciuri de fotbal, pe lângă cele ale formației ACS Viitorul, fiind programate acolo și meciuri ale juniorilor de la CSM Târgu Jiu, dar nu există personal care să asigure curățenia. În acest weekend mizeria din vestiare după un meci a ajuns subiect în presa centrală, fiind acuzată de „dezastru” echipa vizitatoare, deși problema nu este că echipa oaspete a lăsat acolo sticle din plastic sau ambalaje ci că stadionul, sau mai bine zis Primăria Târgu Jiu, care îl administrează, nu are angajat personal de curățenie care să fie prezent acolo în weekend, atunci când sunt meciuri de fotbal. 

Echipele de fotbal lasă chiar mai mult gunoi după meciuri decât au prezentat jurnaliștii care au avut acces în vestiarele echipei oaspete, cel mai probabil și la gazde era la fel, pentru că așa se întâmplă pe toate stadioanele. Doar că presa nu are acces acolo să fotografieze. Totuși, alte stadioane au personal de curățenie angajat, care strânge gunoiul imediat după meci, pe când la Târgu Jiu vestiarele sunt curățate doar ocazional, uneori a doua sau a treia zi după meciuri, de către angajații de la Edilitara, aduși din alte sectoare precum bazinul de înot sau de la salubrizare străzi. 

Cum meciurile sunt doar în weekend, nici cei de la Edilitara nu pot aduce personalul din alte sectoare de acasă pentru meci, pentru că ar fi sancționați de ITM. Problema este aceeași și la Sala Sporturilor, unde au loc meciuri de handbal și baschet, și unde vestiarele arată cam la fel după meciuri, și, la fel ca la stadion, nu există personal de curățenie.

Ceea ce a pierdut din vedere Primăria Târgu Jiu, când a preluat în administrare stadionul, de la cei de la Pandurii, a fost faptul că are nevoie și de personal care să asigure curățenia vestiarelor și a spațiilor folosite la meciuri, vestiare arbitrii, observatori, săli de conferințe, etc. Acest personal a existat la vechiul stadion, dar oamenii au plecat la pensie între timp și nu a mai rămas nici măcar un singur angajat. Iar până nu se va rezolva această problemă Sala Sporturilor și Stadionul Municipal vor arăta mereu  ca în fotografiile prezentate de cei de la ProSport Liga 2.

Galerie foto




Vizualizări: 2,847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: