Staicu se întoarce la ISJ Gorj. A fost creat un nou post 

Desfășurare de forțe pentru identificarea unui post pentru fostul inspector general adjunct Marian Staicu. Acesta a stat departe de ISJ Gorj două săptămâni, până când inspectorul general Marcela Mrejeru a găsit o variantă de a-l readuce în instituție.

Staicu devine inspector școlar de management, în locul Marietei Pavel, pentru cea din urmă fiind înființată o normă la compartimentul Proiecte.

Staicu a fost inspector general adjunct și a fost înlocuit la începutul lunii, după mulți ani la Inspectoratul Școlar Gorj. Dar nu a stat mult timp departe de instituție. Inspectorul general Marcela Mrejeru a creat un nou post pentru Marieta Pavel, care a trebuit să părăsească funcția de inspector de management în favoarea lui Staicu.  

Astfel, conform ISJ Gorj, ”analizând situația privind implementarea proiectelor PNRAS, a identificat nevoia suplimentării cu o normă a compartimentului Proiecte din cadrul instituției. Ținând cont de nota de fundamentare întocmită de către I.Ș.J. Gorj, Ministerul Educației a aprobat această suplimentare”.

PNRAS este Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar. Deși pare că este nevoie în acest domeniu, nu a fost cel mai potrivit Staicu, ci Marieta Pavel care era inspector pe un domeniu pe care fostul general adjunct îl stăpânea bine. De prin 2012.

”Postul a fost ocupat prin detașare în interesul învățământului de către d-na inspector școlar Pavel Marieta, aceasta având o bogată experiență în implementarea proiectelor.

Pe postul devenit vacant în cadrul compartimentului Management instituțional a fost detașat în interesul învățământului d-l profesor Staicu Marian, acesta ocupând anterior acest post (în perioada 2012 – 2020)”.

Vizualizări: 5,263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: