Scapă de furnici cu bicarbonat de sodiu!

Bicarbonatul de sodiu ucide furnicile doar atunci când îl ingerează. Partea dificilă este să le convingi să-l ingereze, pentru că furnicile știu, din instinct, să stea departe de bicarbonat de sodiu, așa că este dificil să-l pui undeva unde îl vor ingera dacă sunt deja în casă sau în gradina ta.

Dacă le puteți găsi cuibul, stropiți o cantitate decentă peste el și s-ar putea să-l ingereze. Dacă nu aveți încă o problemă cu furnicile, bicarbonatul de sodiu poate împiedica furnicile să intre în casă, stropindu-l în jurul punctelor de intrare.

Pentru a păcăli furnicile, combinați 1 parte bicarbonat de sodiu cu 1 parte zahăr pudră. Zahărul atrage furnicile , iar bicarbonatul de sodiu este cel care le ucide pentru că  reacționează cu acidul din sistemul lor digestiv.

Puneți amestecul în locuri strategice și așteptați ca bicarbonatul de sodiu să-și facă treaba. Puteți folosi un capac de borcan sau ceva asemănător pentru a păstra momeala conținută sau o puteți plasa direct pe suprafața unde sunt predominant furnici.

Vizualizări: 9,617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: