Stewardese şi căpitani la Balul Bobocilor. Cine a câştigat concursul de la „Henri Coandă”

Participantele la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu Jiu au apărut pe scenă într-un mod cu totul inedit. Evenimentul a avut loc marți, 7 noiembrie, la un restaurant de pe Insulița Jiului. Tinerele au îmbrăcat uniforme de stewardese, însă nici băieții nu au fost mai prejos. Aspiranții la titlul de „Mister” au purtat ținută de căpitan. „Tematica a fost despre aviație, despre Henri Coandă. Fetele și băieții au purtat ținute specifice. Cei din public au reacționat bine. A fost și pe fundal acel check in din aeroport și un speach de stewardese în avion”, a explicat Răzvan Purcel, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” și organizator al evenimentului.

Titlul de „Miss Boboc” a fost revendicat de Elena Cruceru, iar Raul Popescu a fost desemnat „Mister Boboc”. Cristina Turbatu a obținut titlul de „Miss Popularitate”, iar Marian Cidoiu pe cel de „Mister Popularitate”.

Circa 200 de persoane au luat parte la petrecere. Atmosfera a fost întreținută de cântăreața Mc Anuryh, una dintre cele mai sexy ispite din sezonul trei al emisiunii „Insula iubirii”.

Vizualizări: 5,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: