Supărare mare la Cărbunești pe greșelile de arbitraj!

Gilortul Cărbunești a pierdut din nou un meci, la limită, din cauza unor greșeli de arbitraj. Gorjenii sunt supărați pentru că nu este prima dată în acest sezon când au parte de arbitraje cum a fost cel de la meciul cu CSO Filiași.

Gilortul Târgu Cărbunești a pierdut meciul din ultima etapă cu CSO Filiași deși a fost echipa care a dominat jocul în cea mai mare parte a sa. Gorjenii au fost învinși la limită, scor 1-0 pentru oaspeți, dominînd clar partea a doua a meciului, mai ales după ce echipa din Filiași a rămas cu un om mai puțin pe teren, după eliminarea lui Robert Petre.

Antrenorul Mario Găman s-a arătat  dezamăgit de anularea unui gol echipei sale dar i-a felicitat pe oaspeți pentru victorie.

„Vreau să felicit echipa din Filiași pentru parcursul de până acum, pe Victor Naicu pentru echipa pe care a reușit să o formeze, o echipă frumoasă, o echipă care joacă fotbal și cred eu că își merită cu prisosință locul în clasament. Dar astăzi cred că echipa mai bună în teren am fost noi, și aici vorbesc de repriza a doua, unde cred eu că 90% din minge, din posesia balonului, a fost numai la noi. Am avut situații foarte multe de gol. Am avut un gol corect, anulat pe nedrept. ...  Este incredibil așa ceva. Este a nu știu câta oară când ni se întâmplă. La Lupac, același lucru, dar până la urmă nu vreau să dau vina pe arbitraj, pentru că dacă noi eram atenți și concentrați în fața porții, cred că rezultatul era altul. Iar am făcut un cadou în prima repriză, o poziționare greșită a defensivei mele. Noi eram la timona jocului, apoi lucrurile au curs în favoarea lor 20-22 minute. Am echilibrat jocul și cred că în repriza a doua a fost o singură echipă pe teren și asta am fost noi”,  a spus antrenorul Mario Găman.

Gilortul Cărbunești ocupă acum locul șapte în clasamentul Seriei 7 iar în ultima etapă a turului, evoluează în deplasare, la Deva.

Vizualizări: 759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: