Surpriză la spital. Încă un concurs fără câştigători

Situaţie atipică la Spitalul Municipal Motru. Unitatea medicală pare să nu găsească persoane suficient de pregătite pentru a ocupa posturile vacante de asistent medical.

După ce luna trecută, nouă candidaţi nu au reuşit să obţină punctajul minim de promovare pentru ocuparea a două posturi de asistent medical, şi de astă dată un concurs similar a rămas fără rezultat.

Spitalul are nevoie de un asistent medical debutant pentru cabinetul de pediatrie din ambulatoriul integrat, aşa că a scos postul la concurs. Cinci candidate şi-au depus dosarele pentru concursul de la începutul acestei luni. Doar patru s-au mai prezentat la examen, obţinând punctaje penibile, între 4,56 şi 33,70! Asta în condiţiile în care aveau nevoie de cel puţin 50 de puncte din 100 pentru a promova proba.

Judecând strict prin prisma rezultatelor, putem spune că la aceste concursuri au participat doar candidaţi slab pregătiţi, motivaţi probabil de avantajele unui loc de muncă la stat, dar şi de lefurile majorate în sistemul sanitar.

Galerie foto


Vizualizări: 2,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: