Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Surse: A început bătălia pentru șefia CE Oltenia

Grupurile de interese se mișcă rapid pentru a-și impune favoriții la conducerea Complexului Energetic Oltenia, după reținerea surprinzătoare a managerului interimar Laurențiu Ciobotărică de către IPJ Gorj. Deși unele surse vehiculează deja nume de posibili înlocuitori, se pare că Ciobotărică își va pierde funcția doar în cazul unei arestări preventive sau dacă sunt indicii temeinice privind comiterea unei infracțiuni. De altfel, chiar ministrul Energiei a postat un mesaj pe facebook, în care subliniază că va lua măsuri după ce va avea "confirmări minime din partea organelor legale".

Reținerea lui Ciobotărică pentru că ar fi aprobat șase salarii compensatorii pentru ca directorul de Energie Medințu să părăsească funcția este surprinzătoare, câtă vreme foștii șefi ai companiei, care au devalizat Complexul Energetic Oltenia, nu au fost deranjați de organele de anchetă din Gorj.

Vizualizări: 11,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: