SURSE: Primele nume vehiculate pentru conducerea CSM Târgu Jiu

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu, votat de două ori în Consiliul Local, nu are încă personalitate juridică, dar deja sunt vehiculate câteva nume pentru conducerea acestuia. Gabriel Răscol, Constantin Podaru și Mihai Stelescu sunt câteva nume amintite în cercurile politice social-democrate.

Declarativ, Clubul Sportiv Municipal are drept scop susținerea sportului pentru copiii și juniorii din Târgu Jiu. Practic, a fost politizat înainte de a fi înființat, semn că nu își va atinge scopul declarat.

Înființarea CSM Târgu Jiu a fost inițiată de majoritatea PSD-ALDE-PSRo, pe un supliment de ordine de zi și fără aviz de la juriști. Hotărârea a fost adoptată, dar în ședința următoare a inițiat o altă hotărâre de acest tip primarul Romanescu, susținut de consilierii liberali. Și de această dată juriștii au avut rezerve, pentru că prima hotărâre nu fusese revocată.

CSM Târgu Jiu va avea un director și un consiliu de administrație format din trei persoane. Deja sunt vehiculate primele nume cu susținere politică, Gabriel Răscol – directorul Liceului cu Program Sportiv, Constantin Podaru – fost administrator public la Rovinari, Mihai Stelescu – antrenor. Asta dacă va numirea se va face pe filieră PSD. În proiectul inițiat de Marcel Romanescu, dreptul de a numi un director interimar îi revine primarului.

CSM Târgu Jiu ar urma să aibă sportivi în următoarele ramuri: handbal, fotbal, atletism, box, tenis de masă, volei.

Răscol a spus că nu i s-a propus o astfel de funcție și nu este interesat, iar ceilalți doi nu au putut fi contactați.

Vizualizări: 1,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: