Sute de controale și noi amenzi în Gorj

Polițiștii, jandarmii și inspectorii de sănătate publică din Gorj au făcut noi controale în ultimele 24 de ore. Au verificat dacă se respectă regulile de distanțare la terase și magazine și dacă toată lumea poartă măști de protecție în mijloacele de transport în comun. Nu au lipsit neregulile. Au fost date amenzi de peste 34 de mii de lei.

Verificări au fost în tot județul Gorj. “În total,  118 polițiști, 27 jandarmi, 25 polițiști locali, precum și câte 2 lucrători din cadrul ISU Gorj, A.N.P.C. Gorj, A. N.S.V.A. Gorj și D.S.P. Gorj, au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun. In cadrul acțiunilor au fost verificate 290 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, precum alte 23  zone de interes, pe raza întregului județ. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de  peste 34.000 de lei, din care 29 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare totala de 2.000 de lei”, a transmis IPJ Gorj.

Nereguli au fost descoperite și pe șosele. “Alte 56 de sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la alte acte normative, respectiv OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, Legea nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și Legea nr. 12/1990,privind protejarea polulației împotriva unor activități de producţie, comerț sau prestări de servicii ilicite. În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate peste 400 de persoane, fiind controlate 240 de autovehicule”, au mai anunțat reprezentanții IPJ Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 2,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: