Sute de gorjeni, în drum spre București

Sute de gorjeni vor participa miercuri la mitingul organizat la București de Cartel Alfa și Sindicatul Naţional al Poliţiştilor. Zece mii de sindicaliști din toată țara sunt așteptați la protest. Aceștia sunt nemulţumiţi de măsurile anunţate de Executiv, în special de transferul contribuţiilor de la angajator către angajat, ceea ce va detemina ca majorarea salarială anunţată pentru debutul anului 2018 să nu se regăsească, de fapt, în veniturile nete.

"Miercuri voi fi încă o dată alături de camarazii din Sindicatul Energia Rovinari și din sindicatele din F.N.M.E, într-un miting de protest de 6 ore, în fața Guvernului României. Aceeași camarazi lângă care am luptat și am suferit în zeci de proteste, mitinguri și pichetări prin ploaie și frig, Marșul Disperării și proteste extreme de greva foamei", a scris Manu Tomescu, lider sindical, pe pagina de socializare.

Sindicaliștii cred că prin mutarea taxelor de la angajator la angajat se urmărește ca salariile să crească pe hârtie, dar nu în realitate. (A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 2,886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: