Sute de gorjeni, la prima zi de interviu pentru Carrefour

Câteva sute de gorjeni au fost prezenţi ieri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, acolo unde se ţin interviurile celor care doresc să se angajeze la Carrefour Târgu Jiu. Peste 200 de job-uri au fost puse la bătaie pentru hipermarketul care va funcţiona la Târgu Jiu din toamnă. Interviuri vor avea loc şi astăzi, dar şi sâmbătă.

Marea majoritate a celor prezenţi la prima întâlnire cu angajatorul au fost din rândul tinerilor, însă nu au lipsit nici persoane trecute de vârsta tinereţii. Printre cei care speră să obţină un job în cadrul acestui hipermarket se numără şi Daniela Dogaru, în vârstă de 46 ani, din Tismana. Femeia spune că nu mai lucrează de câteva luni. „Nu lucrez de 3-4 luni. Am fost angajată la diferite firme, am lucrat în vânzări. Am 8 ani de vechime în gestiune. Este foarte greu de găsit un loc de muncă. Sper să mă angajeze, sunt dispusă să fac chiar şi naveta. Am doi copii de 20 şi 26 de ani, trebuie să îi ajut şi pe ei”, a spus Daniela Dogaru.

Şi Claudiu Copotoiu, în vârstă de 30 de ani, din Târgu Jiu, speră să prindă unul dintre cele peste 200 de locuri de muncă. Tânărul spune că a lucrat ca vopsitor, iar între timp a făcut şi o facultate. „Am venit la interviu, caut un loc de muncă. Am lucrat ca vopsitor, am terminat recent şi facultatea la specializarea management şi vreau să lucrez la Carrefour. Nu vizez un post anume, orice mi se oferă”, a spus acesta.

Echipa managerială, deja selectată

La prima zi de interviuri a fost prezent şi directorul noului hipermarket Carrefour Târgu Jiu. Este vorba de Florin Popescu, un tânăr din Bucureşti. Directorul ne-a comunicat că echipa managerială, formată din circa 20 de persoane, a fost deja selectată. Personalul care ocupă posturile de conducere este de pe plan local şi a fost trimis la cursuri de specializare. „Partea de conducere a magazinului este aproape în totalitate din acest oraş. Noi dorim să avem câţi mai mulţi oameni care să fie prezenţi şi să creăm cât mai multe locuri de muncă pentru acest oraş. A avut loc prima etapă de recrutări, la care au fost prezente câteva sute de persoane. Oferim posturi de lucrător comercial, casier, stivuitorist, vânzători, casieri. În aproximativ 2 săptămâni, cei selectaţi vor fi contactaţi pentru a se prezenta la un interviu final în vederea angajării”, a declarat Florin Popescu, directorul Carrefour Târgu Jiu.

Astăzi, noi interviuri

Cei care s-au programat telefonic pentru interviu au fost chemaţi şi astăzi, dar şi sâmbătă. Pentru că telefonic nu se mai pot face programări pentru interviu, reprezentanţii Carrefour Târgu Jiu ne-au comunicat că au pus la dispoziţia celor interesaţi de ocuparea unui post în cadrul hipermarketului, pentru cei care nu au reuşit să se programeze, o urnă unde să-şi poată depune CV-ul. Urna este disponibilă în fiecare zi de desfăşurare a interviurilor, până în jurul orelor 18.

Directorul Carrefour Târgu Jiu ne-a comunicat că pentru produsele care se vor comercializa din toamnă în noul hipermarket vor stabili colaborări cu producătorii locali. „Vom colabora într-adevăr cu producătorii locali, pe zona de produse proaspete. Ne dorim să ne adaptăm specificului zonei şi să venim în cererea clienţilor cu o ofertă variată”, a precizat directorul Florin Popescu.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: