Sute de locuri disponibile în domeniul militar. Înscrieri!

Centrul militar judeţean Gorj “Constantin Brâncuși” se află în plină campanie de recrutare a tinerilor dornici de a urma o instituţie militară de învăţământ postliceal la cursul de formare a subofițerilor în activitate, anunță instituția.

Potrivit unui comunicat de presă, până la data de 15.07.2022 se pot înscrie candidații care provin din rândul SGP în activitate sau în rezervă precum și civilii din cadrul și din afara MapN, studii necesare înscrierii: învățământ postliceal sau universitar de licență în domeniul “muzică”. Pentru specialitatea “muzici militare” – Centrul de instruire pentru muzici militare, București, sunt 20 de locuri.

Alte 140 de locuri sunt la specialitatea militară „sanitar” – Centrul de perfecționare medico-militară Sibiu, iar înscrierile se fac până pe 29.07.2022. Se pot înscrie candidații care provin din rândul SGP în activitate sau în rezervă precum și civilii din cadrul și din afara MapN. Studii necesare înscrierii: învățământ postliceal – calificarea “asistent medical generalist” sau învățământ universitar de licență – specializarea “asistență medicală generală”. Pentru specialitatea militară sanitar, candidații trebuie să dețină certificatul valabil de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Patruzeci de locuri sunt la “parașutiști comando”/ “parașutiști” - Școala de instruire a forțelor pentru operații special. Termenul de înscriere este 23.09.2022 și se pot înscrie candidații care provin din rândul SGP în activitate sau în rezervă precum și civilii din cadrul și din afara MapN. Studii necesare înscrierii: învățământ postliceal sau universitar de licență în orice specializare.

Până la data de 14.10.2022, pentru 205 locuri la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri din Pitești, se pot înscrie doar candidații care provin din rândul SGP în activitate din cadrul MapN. Sunt necesare studii de învățământ postliceal sau universitar de licență în orice specializare.

Înscrierea se poate face pe pagina de internet, la adresa www.recrutaremapn.ro. Pentru mai multe informații candidații sunt așteptați la sediul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj, situat în Târgu Jiu, strada Republicii , nr.13 în zilele de  luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30 și marţi între orele 08.30-18.30, sau sunt rugați să sune la numărul de telefon 0253215563.

Vizualizări: 12,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: