Tabără de escaladă pe Valea Sohodolului

Dacă ești pasionat de escaladări acum poți urma un curs de inițiere, ce se va desfășura pe Valea Sohodolului, în perioada 14-17 aprilie 2016. Data limită de înscriere este 4 aprilie 2016.

Cei care se vor înscrie vor afla noțiuni despre escaladă și alipinism, folosirea corectă a echipamentului, tehnici de autoasigurare, de supraviețuire și de prim ajutor in traseele montane.
Tabăra durează patru zile și pot participa atât începătorii cât și cei cu experiență. Prețul este 450 de lei și include cazare 3 nopti Pensiunea Brâncusi în Peștișani, instruire escaladă, cursurile de pregatire si perfectionare, cursul de prim ajutor, cursuri de escalada la stanca (folosire corectă a echipamentului de escaladă/ alpinism, învățarea nodurilor, amaraje, etc), echipament complet comun pentru escaladă: corzi, bucle echipate; carabiniere, anouri, coborâtoare, echipament complet pentru rapel și tiroliană.

Cei care doresc să doarmă la cort vor plăti 360 lei. La înscriere este necesar un avans de 100 Ron/pers. Data limită de înscriere este 4 aprilie 2016, în limita locurilor disponibile. Pentru inscriere, detalii, stabilire contact si loc de intalnire scrieți pe adresa [email protected]â sau [email protected].

Vizualizări: 1,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: