Tânăr desfigurat în curtea Poliției Mătăsari

Clipe de coșmar pentru un tânăr din Mătăsari - Gorj. A fost bătut măr chiar în curtea Postului de Poliție. Tânărul a fugit acolo sperând că va scăpa de agresori, dar aceștia nu s-au speriat de nimic și i-au tras o bătaie soră cu moartea. Totul ar fi pornit de la o femeie. Bărbatul care a pus la cale întregul atac l-ar bănui pe tânăr că a avut o relație cu soția sa. Șase persoane au fost reținute în acest caz pentru 24 de ore.

Scenele violente s-au petrecut sâmbătă, în Mătăsari. Mihai Kis, în vârstă de 33 de ani, se plimba prin parc în momentul în care câteva persoane s-au luat de el. De aici până la un întreg scandal a mai fost doar un pas. Ca să se apere, tânărul a încercat să găsească adăpost chiar în curtea Poliției. Nicio șansă, oamenii legii erau liberi așa că nu l-a putut apăra nimeni. Tânărul a fost bătut cumplit și a ajuns la spital în stare gravă.

“Au venit mai mulți pe mine. Au venit grămadă pe mine cu cuțite, răngi, sticle, tot ce au avut. La Postul de Poliție nu era nimeni. Era închis. Era sâmbătă. M-au amenințat să mă mut de acolo. Conflictul a pornit de la nevasta lui, că aș fi vorbit eu cu ea pe Facebook și a aflat el. Nevasta mea i-a dat imaginile. Am mai avut conflicte înainte. Eu n-am avut nicio relație cu soția lui. Doar vorbeam ca vecinii. El o bătea mereu și ea a fugit. El a mai avut o crimă înainte. Nu e la prima abatere. Mă tem pentru viața mea, că sunt mulți. Nu știu ce să mai fac. Am avut un spray ca să scap de ei, dar erau foarte mulți și n-am reușit să scap de ei”, a mărturisit, de pe patul de spital, Marius.

Mihai a fost operat, dar mai are nevoie de îngrijiri medicale așa că a rămas internat în spitalul din Târgu Jiu. „A fost adus de Ambulanță într-o stare destul de gravă. Sângera foarte tare, de pe față, din toate zonele. De urgență, am intrat cu el în operație. Am reușit să oprim hemoragiile. Avea la urechea stângă o contuzie mare, o bucată din ureche lipsea. Am făcut o reconstrucție de ureche. Are o fractură la maxilar”, a spus medicul ORL, Gheorghe Stanciu.

„A fost grotesc!”

Un verișor a încercat să intervină în scandal, dar a fost bătut și el. Acum a depus plângere la Poliție pentru amenințări pentru că se teme pentru viața sa. „Acum primesc și eu amenințări că m-am băgat să-i despart. Am fost să depun plângere împotriva celor care l-au atacat pe vărul meu. Mi-am luat și eu bătaie în curtea Poliției. Nu era nimeni. Era închis. Aici s-a întâmplat totul. L-au tăiat pe față. N-am putut să mai fac nimic că m-au bătut și pe mine. Se ceartă pentru femeia lui, că s-ar fi încurcat cu el și de-asta s-a luat de el. S-a mai luat o dată de el și de atunci îi tot trimite amenințări că îl prinde și în omoară, să nu-l mai prindă pe scară”, a spus tânărul.

După ce i-au bătut bine pe amândoi, agresorii au dat bir cu fugiții. Mihai a ajuns de urgență la spitalul din Târgu Jiu. Vărul său a scăpat cu mai puține răni. “Au venit peste 20 de persoane. El a plecat înspre sediul Poliției. A fost prins aici, a fost pus jos și l-au atacat cu ce au avut în mână. În ușa Poliției l-au bătut cu levierele, cu ce au avut. Există doi polițiști aici, dar nu erau la serviciu că erau liberi în weekend. Am sunat la 112, dar până a venit Salvarea, l-au bătut, l-au mutilat, l-au mușcat de ureche. A fost grotesc. S-a întâmplat sâmbătă, pe la 8 jumătate seara. Era în parc cu copiii. Era copilul cu el. Era foarte speriat și el. Am sunat la Poliție, dar n-a venit nimeni până nu s-a terminat totul. Conflictele sunt mai vechi între ei, dar nu știu de la ce a pornit. Cei doi locuiesc pe aceeași scară, mătușa victimei”, a spus mătușa lui Mihai.

Șase persoane, cinci bărbați și o femeie, cu vârste între 29 și 49 de ani, care au fost protagoniștii conflictului sângeros, au dormit o noapte în arest, fiind acuzați de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniştii publice. Ei au fost prezentați Parchetului din Motru și plasați sub control judiciar pentru următoarele 30 de zile.

Vizualizări: 10,675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: