Tânăra care a lăsat un italian fără bani dă vina pe fostul soț

Tânăra din Gorj care ar fi înșelat un italian cu  sute de mii de euro a reacționat după ce a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune și spălare de bani. Susține că toți banii primiți de la bărbatul din Peninsulă ar fi fost de fapt „cadouri și omagii ale prieteniei sale”. De partea cealaltă, italianul de 73 de ani așteaptă ca instanța din România să-i facă dreptate.

Tânăra blondă care l-a făcut pe italianul Francesco Thiela să se îndrăgostească lulea a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune și spălare de bani. Procurorii gorjeni vorbesc în rechizitoriul care se întinde pe aproape cinci sute de pagini că ea ar fi profitat de sentimentele italianului și așa l-ar fi convins să-i trimită o avere.

În schimbul promisiunii că „se vor căsători, vor avea o viață fericită împreună și două fetițe”, dar și a declarațiilor de dragoste, bărbatul i-ar fi trimis în nici doi ani aproape 800 de mii de euro. Anchetatorii au notat în rechizitoriu și multe dintre mesajele pe care și le trimiteau cei doi.

Ca să-i trimită bani tinerei din Scoarța, italianul a ajuns să vândă bijuterii și un apartament, să facă un împrumut și, de multe ori, i se plângea că „mănâncă doar orez cu ulei” pentru că nu mai avea bani. „Azi am vândut pentru 50 de euro statuia din bronz pe care o aveam în casă. Ideea că tu te întorci să muncești mă distruge”, i-ar fi scris italianul româncei, când ea îi spunea că trebuie să se întoarcă la meseria de dansatoare pentru că doar așa poate face rost de bani.

“A comis un act nedemn, ruşinos, un gest pe care doar o persoană fără scrupule, fără conştiinţă, cu o şiretenie înfricoşătoare o poate comite. E vorba de înşelătorie în formă agravantă şi continuată. După ce a primit toţi banii mi-a spus că ne vedem mâine şi începem, împreună, o viaţă fericită. Am aşteptat-o la aeroport a doua zi, dar nu a mai apărut. Justiţia va decide ce despăgubiri sunt îndreptăţit să primesc”, a declarat Francesco Thiela care speră să-și recupereze banii.

De partea cealaltă, tânăra susține că toate au fost cadouri. „Sunt trimisă în judecată pentru că un barbat mult mai în vârstă ca mine mi-a oferit cadouri și omagii ale prieteniei și aprecierii sale. Și apoi, contactat si mințit de fostul meu soț și om care m-a terorizat și chinuit fizic și moral, a decis să ma reclame. Ăsta e adevărul. În ce țară, faptul ca o femeie a primit, fara sa oblige pe cineva, cadouri, e considerat a fi infracțiune gravă?”, a reacționat femeia.

Vizualizări: 10,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: