Tânără cu probleme psihice, dată dispărută

Un bărbat din orașul Turceni a sesizat poliția după ce concubina sa, în vârstă de 24 de ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Oamenii legii încearcă, acum, să-i dea de urmă femeii.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Gorj, femeia este cunoscută cu plecări voluntare repetate.

”La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani, din orașul Turceni cu privire la faptul că în seara zilei de 19 august a.c., concubina sa FIT ROXANA ADELINA de 24 de ani, din orașul Turceni, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțimea 1,70 metri, greutate aproximativ 55 kilograme, păr blond, ochii albaștrii, constituție astenică, față ovală.

La momentul plecării, aceasta purta o pereche de pantaloni scurți tip short de culoare roz, tricou de culoare gri și în picioare purta papuci de cauciuc de culoare roz.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că femeia este cunoscută cu plecări voluntare repetate, având de asemenea afecțiuni psihice”, transmite IPJ Gorj

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Vizualizări: 1,539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: