Multimilionar, în vacanță în Gorj

Influencerul Andrew Tate a poposit în comuna gorjeană Runcu, în această săptămână. Acesta s-a cazat, împreună cu câțiva amici la o pensiune din localitate. Bolizii de lux cu care a pornit grupul prin țară nu au fost de trecut cu vederea. Au atras toate privirile cât au fost parcați în fața unei pensiuni tradiționale din zona Runcu.

Mai mulți tineri l-au recunoscut de pe internet și și-au făcut fotografii cu Tate.

Kick-boxerul a devenit celebru în 2016, după ce a fost eliminat de la reality show-ul Big Brother la apariţia unui videoclip online în care părea că atacă o femeie cu o curea. El a susţinut totuşi că acel clip a fost editat.

De atunci, el a căpătat şi mai multă notorietate online pentru comentariile sale scandaloase şi ofensatoare, inclusiv unele în care sugera că femeile „poartă o anumită responsabilitate” pentru că sunt agresate.

În acest weekend, Andrew Tate a fost interzis de pe Facebook şi Instagram pentru că a încălcat politicile privind persoanele periculoase. Înainte să-i fie eliminat contul său de Instagram, el adunase peste patru milioane de urmăritori.

Galerie foto





Vizualizări: 32,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: