Tânără din Runcu, moartă în condiții suspecte în Germania

Tragedie! O tânără de 19 ani, din comuna Runcu, și-a pierdut viața în condiții suspecte în Germania. Fata era la muncă în orașul Bonn, împreună cu iubitul. A căzut de la etajul șapte al blocului în care locuia. Din primele date, iubitul fetei le-a declarat polițiștilor că tinerei i se făcuse rău și a vrut să ia o gură de aer pe terasă.

Elena avea 17 ani când a plecat la muncă peste hotare. A lăsat la Suseni, satul natal, doi frați și pe mama sa. Muncea în Germania, împreună cu iubitul ei. Data de 13 august va rămâne neagră pentru familia ei. Elena a căzut de la etajul șapte al blocului în care locuia. În casă, se mai afla iubitul ei. Acesta le-ar fi declarat autorităților din Germania că fata ar fi ieșit să ia aer, pentru că i se făcuse rău, și a căzut. El nu a fost de față în momentul nenorocirii. „Fata mai are doi frați. Mama ei este la Suseni, iar tatăl muncește în Germania. Și ea plecase la muncă în Germania în urmă cu doi ani, însă locuia acolo cu prietenul ei. În data de 13 august, a căzut de la etaj. Prietenul ei a declarat că fetei i s-a făcut rău și a ieșit să ia aer. Spunea că se simte rău și iese pe terasă. Nu a mai revenit și când a vrut să verifice în ce stare se află tânăra, a auzit gălăgie jos. Fata căzuse de la etajul șapte”, a explicat primarul din Runcu, Adi Câmpeanu.

Pentru că familia nu are posibilități să repatrieze fata, Primăria Runcu s-a ocupat de toate formalitățile, iar Elena va fi adusă acasă pentru totdeauna, marți. Două mii de euro va costa repatrierea tinerei. Cu înmormântarea, primăria nu va putea sprijini familia. Se va implica Obștea din localitate. Primarul Adi Cîmpeanu a ținut să le mulțumească oficialilor de la Consulatul României de la Bonn pentru că l-au sprijinit să o aducă pe Elena acasă.

Vizualizări: 2,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: