Târgu Jiu: Acțiune de depistare a persoanelor fără adăpost

Persoanele care nu au un adăpost sunt din ce în ce mai des întâlnite pe străzile din municipiul Târgu Jiu. Parcurile sau cartierele mai retrase sunt locurile cele mai frecventate, acolo unde se pun și dorm peste noapte. Polițiștii locali din Târgu Jiu fac periodic acțiuni de identificare a acestor oameni, care sunt îndrumați către Casa Iris.

Șeful Poliției Locale din municipiul Târgu Jiu, Florin Băluță, spune că în fiecare noapte sunt depistate câte 4-5 persoane fără adăpost, iar cele mai multe provin din alte localități.

”Având în vedere că se apropie sezonul rece, în fiecare seară avem acțiuni pe raza municipiului Târgu Jiu de depistarea a persoanelor fără adăpost. După ce sunt identificați în diferite zone din oraș îi îndrumăm să meargă la Casa Iris și către localitățile de domiciliu. Sunt depistate aproximativ 5 persoane în fiecare noapte. Majoritatea sunt veniți din alte localități”, a spus Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.

Casa Iris este locul unde oamenii străzii se pot adăposti pe timp de iarnă și nu numai. Aceștia beneficiază de masă caldă, dar și de toate condițiile necesare unui trai.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: