Ion Țiriac iubește din nou, la 81 de ani

Fostul mare tenisman Ion Țiriac iubește din nou chiar dacă a ajuns la 81 de ani. Femeia despre care se spune că i-a furat inima este şi ea o fostă sportivă de performanţă.

Fostul tenismen s-a remarcat întotdeauna prin discreția cu care își trăiește viața. Deși a ajuns la frumoasa vârstă de 81 de ani, Ion Țiriac pare să fi redescoperit fiorii dragostei. Potrivit ziare.ro, omul de afaceri are o nouă iubită, în persoana Irinei Deleanu, președintele Federației de Gimnastică Ritmică.

Despre viața sentimentală a lui Țiriac se cunosc prea puține lucruri, spre deosebire de viaţa tumultoasă a colegului său Ilie Năstase. Ţiriac  a încercat să fie întotdeauna discret atunci când a venit vorba despre partenerele sale. Recent însă, acesta ar fi fost asociat cu numele unei femei frumoase, cu o funcție importantă în sportul românesc. Irina Deleanu, în vârstă de 45 de ani, este președintele Federației de Gimnastică Ritmică și proaspăta iubită a lui Ion Țiriac, potrivit ziare.ro.

 De asemenea, publicația susține că omul de afaceri nu se sfiește să își arate sentimentele față de iubita sa, căreia îi face cadouri extravagante. Irina Deleanu și Ion Țiriac ar forma un cuplu de aproximativ un an de zile, timp în care aceștia au fost de nedespărțit. Astfel, miliardarul dovedește că la cei 81 de ani se simte în continuare tânăr în suflet.

Unele dintre cele mai mari iubiri ale miliardarului au început încă de când Țiriac avea 26 de ani. Acesta s-a iubit cu Victorița Dumitrescu, celebra campioană mondială la handbal. Totuși, marea iubire a afaceristului este Erika Braedt, alături de care, în 1963, magnatul ajungea în fața altarului. În ciuda sentimentelor, relația celor doi s-a rupt la doi ani distanță. Se pare că Erika l-ar fi înșelat pe tenismen cu regizorul Sergiu Nicolaescu. Ulterior, Ion Țiriac s-a iubit cu Mikette von Issenberg, americanca ce i-a dăruit și primul copil, pe Ion Ion Țiriac. Chiar dacă cei doi s-au separat, au reușit să păstreze o relație bună. Următoarea iubire din viața afaceristului este Heather MacLachlan, alături de care a petrecut cea mai lungă relație, din 1984 până în 1992. După cei opt ani petrecuți alături de Heather, Țiriac a avut o legătură cu o ziaristă de origine egipteană. Sophie Ayad i-a dăruit sportivului doi copii, pe Ioana și Karim.

Cei doi copii, care locuiesc cu mama lor la Monaco, ar fi fost pretextul lui Țiriac de a o cunoaște pe Nadia Coroi, o profesoară de sport la un liceu din București. Aceasta a fost antrenoarea copiilor, iar afaceristul a negat o legătură cu ea, însă vacanțele petrecute împreună dezvăluiau contrariul. Totuși, relația celor doi a durat doar un an de zile.

După o relație cu Adriana Ichim, o femeie care a scris o carte în care vorbește despre relația cu Ion Țiriac, afaceristul a mai fost asociat și cu artista Anamaria Ferentz. Ambii au negat însă orice legătură. Acum, publicația mai sus amintită vorbește despre noua iubită a lui Țiriac, frumoasa Irina Deleanu. Aceasta are 45 de ani și este fostă medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică din 1992. Ea a trecut deja prin trei căsnicii eșuate.

Vizualizări: 105,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: