Târgu Jiu: Idei de cadouri care nu îngraşă, în luna iubirii

Începe luna iubirii, în care îndrăgostiţii își fac cadouri. Gorjenii care vor să facă un dar dulce persoanei iubite de Valentine's Day (14 februarie) sau de Dragobete (24 februarie) au la dispoziţie un nou magazin de unde să achiziţioneze astfel de bunătăţi.

Este vorba de Bucuria Shop, o insulă cu fel de fel de dulciuri care amintesc de gustul copilăriei, care ”își va deschide porțile” vineri, 1 februarie, la centrul comercial Shopping City Târgu Jiu.

Doi târgujieni, prieteni și colegi de muncă, sunt cei care au pus pe roate această afacere dulce. Aceştia spun despre dulciurile lor că au un gust autentic și că nu îngraşă. ”Bomboanele pe care le comercializăm au 3-5%, maximum 10% zahăr, în rest se folosesc numai produse naturale. Foarte multe bomboane sunt de post, avem bomboane pentru diabetici. Sunt foarte multe, cu lichior, cu vişină în interior, cactus, strugure, prune și caise în ciocolată. Nu îngraşă. Neavând foarte mult zahăr, îţi permiţi să le mănânci. Avem foarte multe cadouri. De la purceluşul vesel, rucsac, avem aricel, pline cu bomboane. Adică sub formă de cadouri. Aceste jucării de plul au în interiorul lor 600-700 de grame de bomboane, iar, după ce consumi bomboanele, acea jucărie poţi să o foloseşti ca pernă, ca rucsac”, a spus unul dintre iniţiatorii afacerii Bucuria Shop Târgu Jiu.

La insula din centrul comercial, clienţii vor putea găsi și jeleuri, caramele și alte dulciuri. Circa 100 de sortimente vor fi comercializate în cadrul magazinului. Preţurile pleacă de la 18 lei/kg și pot ajunge până la 120 lei/kg.

Investiţia celor doi târgujieni s-a ridicat la 60.000 lei. Bomboanele sunt produse de o fabrică din Chişinău.

Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: