Târgu Jiu: Pachete cu alimente pentru familiile necăjite

Câteva zeci de familii din Târgu Jiu vor avea ce pune pe masa de sărbători. Au primit de la primărie pachete cu alimente specifice Paştelui. Carne, ouă, pască sau cozonac au ajuns la 50 de familii nevoiaşe din oraş.

Valoarea unui pachet este de 165 de lei. „Cu ocazia acestor sărbători, primăria a venit în sprijinul unor familii din Târgu Jiu pe care noi le avem în evidenţe şi le ajutăm şi de Paşte şi de Crăciun. Ne gândim că le facem o bucurie în acest fel, înainte de sărbători. Le-am oferit alimente tradiţionale. Aceste persoane au bani puţini, o situaţie dificilă în familie. Au copii cu anumite afecţiuni, au şi copii bolnavi. În ciuda vârstei şi bolii pe care le au, sunt unii oameni care nu au cu ce să-şi asigure cele necesare pentru masa de Paşte”, ne-a declarat Alina Toader, directorul Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu.

Cincizeci de familii din Târgu Jiu au primit alimente de Paşte. „Sunt binevenite. Am o fetiţă bolnavă de epilepsie. Ne descurcăm foarte greu. Sărbătorile sunt ca oricare altă zi. Nu simţim sărbătoarea”, ne-a spus o târgujiancă sprijinită de primărie. „Este foarte greu. Nu simţim că vin Paştile. Ne bucurăm de aceste daruri şi le mulţumim celor care se gândesc şi la noi. Avem o fetiţă pe care o sprijinim cu greu. Ea studiază canto şi vrea să cânte pe mai departe. Ne trebuie bani să o susţinem pe mai departe”, a spus o mămică.

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: