Târgujianca Luiza Popescu a părăsit show-ul "Bravo, ai stil!"

Târgujianca Luiza Popescu a părăsit „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Tânăra nu a obținut suficiente voturi din partea publicului de acasă.

Luiza a început bine seara de gală. Tânăra le-a prezentat juraților și telespectatorilor o ținută care a fost pe placul acestora, dar a fost propusă spre eliminare și, mai apoi, a părăsit competiția. 

Astăzi, tânăra a postat un mesaj pe Facebook, în care vorbește despre această experiență: "Mă bucur din suflet că visul meu s-a împlinit, am fost concurentă la emisiunea Bravo, ai Stil! A fost o experiență minunată pe care sunt fericită că am avut ocazia să o trăiesc deoarece am cunoscut oameni cu suflete frumoase, am evoluat, am trecut peste unele temeri și asta este doar de bine.

Pe această cale vreau să vă mulțumesc tuturor! Au fost foarte multe persoane care m-au susținut, încurajat și mi-au dat putere în această competiție și fără de care nu puteam reuși. Am avut și momente bune și mai puțin bune, deoarece mă consumam mult și îmi dedicam tot timpul pentru această emisiune, fiindcă îmi doream ca totul să fie bine. Nu a fost mereu cum voiam, nu toate ținutele erau pe placul juraților, dar omul din greșeli învață și cu gândul aceasta am mers la emisiune,să învăț, să mă dezvolt. Viața mea continuă și sunt sigură că vor apărea multe oportunități pentru mine, deoarece tot răul e spre bine", a transmis tânăra. 

Vizualizări: 1,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: