Dragoș Pătraru a plecat și de la Prima TV și a întrerupt difuzarea emisiunii „Starea nației”

Dragoş Pătraru a anunțat, miercuri seară, că îşi retrage emisiunea Starea Naţiei de la Prima TV. Prezentatorul a precizat că "relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică" și, în aceste condiții, contractul a fost reziliat pentru neplată.

Dragoș Pătraru a explicat, într-un videoclip postat pe Youtube, de ce a ales să retragă emisiunea de la Prima TV.  "Am decis să scoatem emisiunea de la tv pentru că relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta. Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine.

Decizia e luată de ceva timp, am încercat până în ultimul moment să negociem, să rezolvăm cumva. Din păcate, nu s-a putut", a spus Pătraru.

Dragos Pătraru a spus că despărţirea urma să aibă loc pe data de 13 aprilie, iar un final pentru emisiunea de atunci chiar fusese pregătit, însă nu a mai fost dat pe post. Acest final nu a mai fost difuzat, deoarece s-a tot sperat că negocierile vor salva situația.

"Mulţumim postului Prima TV, înseamnă jumătate din existenţa acestei emisiuni. Dincolo de lucrurile care ne despart acum trebuie să spun că ne-am bucurat aici, cu inevitabilele discuţii şi frecuşuri, de libertate.

Libertatea de a spune ce credem noi că trebuie spus, ceea ce poate de multe ori a însemnat şi să greșim, să fim nedrepți cu unii sau cu alții sau să spunem de multe ori prostii. Dar am făcut totul cu bună credință. Şi am fost lăsaţi să facem asta. Ceea ce, mai ales în lumea de azi, e ceva foarte rar. Iar pentru noi asta a însemnat mereu aproape totul.

Îmi doresc ca oamenilor de aici să le fie bine şi le mulţumesc pentru eforturile de multe ori supraomeneşti pe care le fac pentru ca totul să meargă. Ne mai vedem. Nu uitaţi să fiţi buni, dragii mei. Vă las pentru ultima dată cu mine aici!", spunea Dragoș Pătraru în finalul nedifuzat.

Pătraru mai spune că este gata pentru o nouă înțelegere, dacă Prima TV achită datoriile faţă de ei, contractul fiind reziliat pentru neplată.

Vizualizări: 1,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: