Tașcău, în locul lui Rujan

Consiliul Județean Gorj are, de vineri, un nou vicepreședinte. Este vorba de profesorul Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Cristinel Rujan a demisionat din funcție, fiind ales senator de Gorj. „Prin Hotărârea Consiliului Județean Gorj adoptată în ședința ordinară din data de 18.12.2020 a încetat înainte de termen, prin demisie, funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj exercitată de către domnul Ion-Cristinel Rujan, hotărâre cu caracter individual care, în conformitate cu art. 199, alin. 2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, a produs efecte juridice de la data comunicării către persoana căreia i se adresează”, a anunțat Consiliul Județean Gorj.

PSD deține majoritatea în Consiliul Județean Gorj, așa că a supus la vot propunerea de numire în funcție a profesorului Dorin Tașcău. Acesta a fost ales cu 23 de voturi „pentru” și 8 „împotrivă”.

Tașcău va trebui să se suspende din funcția de director al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, pe perioada mandatului de vicepreședinte.

Celălalt vicepreședinte este profesorul de istorie Gheorghe Nichifor.

Vizualizări: 3,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: