Ce angajări face noul primar

Noul primar din comuna gorjeană Dănești, Mădălin Paliță, își începe mandatul cu câteva angajări. Primăria Comunei Dăneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a trei funcții contractuale de execuție, vacante, în cadrul proiectului „Robot multifuncțional pentru cosit și defrișaj vegetație, comuna Dănești, județul Gorj”.

Este vorba despre două posturi de specialist implementare proiect – studii superioare – debutant; un post specialist implementare proiect.

Pentru primele două posturi sunt necesare: studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile inginerie sau drept, cunoștințe de operare/programare pe calculator nivel avansat. La cel de-al treilea post sunt mai multe cerințe: studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice; vechime – minimum 5 ani în specialitatea studiilor; calificări în domeniul managementului de proiecte și a procedurilor de implementare a proiectelor; cunoștințe de operare/programare pe calculator nivel avansat; experiență în domeniu.

Proba scrisă va fi pe 11 ianuarie 2021, ora 10.00, iar interviul două zile mai târziu. 

Vizualizări: 1,557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: