Tatăl celor șapte copii din Văgiulești riscă să fie arestat. Ce i-a făcut fiicei sale!

Amănunte înfiorătoare ies la iveală din familia cu șapte copii din comuna gorjeană Văgiulești, după ce o asociație umanitară s-a aplecat asupra cazului. Una dintre fiice a fost violată de tată din vara anului trecut și până acum câteva zile.

Fata are 15 ani și tatăl 43. Ambii sunt în spital, fiind răciți, din cauza condițiilor în care au trăit. De altfel, cinci din cei șapte frați au ajuns la spital și alți doi au fost luați în plasament în regim de urgență.

“La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați cu privire la faptul că, din cursul anului 2019 și până în luna ianuarie a.c., un bărbat, de 43 de ani, ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, de 15 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţiști s-a stabilit faptul că începând cu vara anului 2019 şi până la data de 23 ianuarie a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, prin constrângere, cu fiica sa”, arată IPJ Gorj.

Minora a fost transportată la Serviciul Medicină Legală Gorj pentru investigaţii de specialitate, aceasta urmând a fi preluată de reprezentanţi ai Protecției Copilului Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale. Suspectul de viol este încă pe patul de spital, sub tratament. Mama copiilor a plecat de acasă cu un alt bărbat.

Familia din Văgiulești a beneficiat de-a lungul anilor de sprijinul oamenilor. Inclusiv Gigi Becali le-a dat acum câțiva ani o casă cu tot ce trebuie în ea, dar părinții copiilor au vândut tot și au risipit banii. Abia acum câteva zile copiii au fost luați în grija statului. Protecția Copilului Gorj a mai cerut în instanță instituirea plasamentului de urgență, dar judecătorii au respins cererea. Asociația "Glasul sufletului" se ocupă de soarta celor șapte copii.

Vizualizări: 3,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: