Motivul pentru care Ionuț Iftimoaie a fost scos de producători din show-ul Survivor

Ionuț Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor în ultimul Consiliu de Urgență și a ajuns deja în România. Luni seară s-a aflat motivul pentru care fostul luptător a fost trimis acasă, deși nu era nominalizat și nici accidentat.

Fostul luptător Ionuț Iftimoaie a părăsit concursul „Survivor România 2023” total neașteptat, întrucât nu exista practic niciun indiciu care să conducă spre acest deznodământ în actualul punct al competiției. Totuși, la Consiliul de Urgență prezentat în emisiunea de luni seară, dar filmat încă de săptămâna trecută, Iftimoaie a fost anunțat că trebuie să meargă acasă.

Inițial, s-a speculat că fostul luptător de K1 a fost cel care ar fi decis să plece din competiția desfășurată în Republica Dominicană, și s-a vorbit de abandon, însă lucrurile au stat diferit.

Daniel Pavel a anunțat, în cadrul unui Consiliu de urgență, mesajul din care reiese că motivul real pentru care Ionuț Iftimoaie a plecat din concurs precizând faptul că se confruntă în aceste zile cu o problemă familială destul de complicată: „Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția. Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului. Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”.

Când a auzit anunțul făcut de Daniel Pavel, Ionuț Iftimoaie a izbucnit în lacrimi. „Familia ta are nevoie de tine, acasă! Sunt probleme personale de o natură extrem de importantă. Este o excepție de la ceea ce facem aici. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al tău, se pot rezolva”, a mai spus prezentatorul show-ului de la PRO TV.

Se pare că familia lui Ionuț Iftimoaie întâmpină niște probleme și au nevoie ca el să fie prezent acasă, producătorii show-ului luând decizia de a-l scoate pe sportiv din concurs.

Vizualizări: 1,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: